Героят на Аржентина Маркос Рохо, който вкара победния гол за своя

...
Героят на Аржентина Маркос Рохо, който вкара победния гол за своя
Коментари Харесай

Рохо разкри какво им казал Меси на почивката

Героят на Аржентина Маркос Рохо, който вкара победния гол за своя тим в жизненоважния дуел с Нигерия (2:1), разкри какво е казал Лионел Меси на своите съотборници на почивката, написа novini.bg.

Камерите демонстрираха по какъв начин капитанът на Аржентина събра своите съотборници в тунела преди началото на второто полувреме и произнесе пред тях мотивираща тирада. 
 

" Меси пристигна при нас и ни каца да се успокоим и да не бъдем уплашени. Чувствахме се доста нервни и това обръщение ни оказа помощ. Лично на мен това ми вдъхна голяма убеденост. Меси е нашият капитан, най-хубавият капитан в света. Той беше извънреден при първия гол. Меси сподели на всички, че този мач е на живот и гибел. Можеше нещата да се развият неприятно за нас, можехме да допуснем втори гол, само че Лео не се съобщи. Той ми сподели да потегли напред. Каза същото даже на Хавиер Масчерано. Каза на всички да нападаме, без значение какво ще се случи. Той в действителност може да чете играта и всички опасности. Той е водач. Най-добрият ", съобщи Рохо, чийто гол класира Аржентина на 1/8-финалите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР